درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

تصویب تعطیلی پنجشنبه ها در کل ایران+ فیلم

با تصویب تعطیلی پنجشنبه ها در کلیه شهرستان ها و استان های ایران، بررسی این طرح در صحن علنی مجلس کلید خورد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۲۳۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ،  نمایندگان مجلس شورای اسلامی اخیراً با تدوین طرحی خواستار تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضایی در کلیه استانها و شهرستانها همانند تهران شدند. این طرح در اختیار هیئت‌رئیسه مجلس قرار داده شده تا در کمیسیون اجتماعی بررسی‌های لازم بر روی آن انجام و برای تصویب به صحن علنی پارلمان ارائه شود و در کمیسیون به تصویب رسید.

 

تصویب تعطیلی پنجشنبه ها

 

 
بر این اساس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی طرح تعطیلی پنجشنبه ها در مراکز اداری، آموزشی و قضایی در سال ۹۸ در همه استان های کشور را به تصویب رساند. به گفته سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، طرح تعطیلی پنجشنبه ها به دلیل حمایت از نهاد خانواده به تصویب رسید و پس از بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس به قانون تبدیل خواهد شد.

 

تصویب طرح تعطیلی پنجشنبه ها در مجلس

تصویب طرح تعطیلی پنجشنبه ها در مجلس

 

همچنین در جلسه امروز مواد ۷، ۳۱، ۸۱، ۳۴، ۸۲ طرح اساسنامه شرکت ملی گاز ایران به تصویب رسید و تنها در تبصره ماده ۳۱ که آمده بود اعضای هیئت مدیره شرکت ملی گاز می‌توانند همزمان با مسئولیت خود به تدریس نیز بپردازند، پیشنهاد شد که اجازه آنها در این زمینه حذف شود.

 

پیش از این خبر لغو تعطیلی پنجشنبه ها در رسانه ها منتشر شده بود و به غیر از تهران در سایر استان ها روزهای پنجشنبه روز کاری محسوب می شد.

 

 

 

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ارش
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۹
0
0
سوال بنده اینه که ایا رهبری درخواست بازنگری اصل قانون اساسی در این مورد را دادند ؟